0523 - 297009   |  

Sierbestrating

Altijd een steen die bij je past!

Valkman Sierbestrating heeft altijd een passend aanbod voor jou! Wij hebben tegels, klinkers en grind voor elk budget en iedere smaak. Samen kijken we naar een passende oplossing voor jouw tuinvraagstuk. Onze showrooms blijft continu veranderen en ons aanbod is wisselend. Natuurlijk volgen we de nieuwste trends! Dit doen we niet alleen voor particuliere klanten, ook bedrijven en hoveniers kunnen bij ons terecht.

Van oprit tot achtertuin, en alles rondom een bedrijfspand is mogelijk voor ons is geen klus te gek! Het gaat altijd in overleg en voor een goede prijs. Samen met vaste ontwerpers, stratenmakers en hoveniers kunnen we een totaal plaatje maken. Zo weet jij waar je aan toe bent, wat het gaat kosten en komt jouw droomtuin echt tot leven. Voordeel: je kunt alles laten bezorgen, maar ook zelf afhalen.

Liever laten doen?

Bij ons je terrastegels gekocht, maar heb je geen tijd om ze te plaatsen? Of besteed je het gewoon liever uit? Dat begrijpen we maar al te goed! Het voordeel van het laten doen is dat wij alles regelen. Je hoeft nergens achter aan! Wij zorgen voor de juiste tegels, maken de grond strak en verbeteren de grond waar nodig. We zijn pas weg als de stoep is geveegd!

Met ons uitgebreide netwerk van ontwerpers, stratenmakers en hoveniers helpen wij je van A tot Z. Waarom zelf de tuin doen, als je het ook kunt laten doen! Wij informeren je hier graag over en geven je graag een passend advies !

Advies?

Wij staan voor je klaar! Kom gerust even rondkijken in onze showtuin. Of vraag advies! Van ontwerp, materiaal tot bestrating. Met ons uitgebreide netwerk van ontwerpers, stratenmakers en hoveniers helpen wij je van A tot Z.

Contact

Bezorgkosten

Wij bezorgen in heel Nederland. Van Groningen tot Limburg, maar ook gewoon in de buurt! Onze vaste uurprijs voor bezorging is €85,-. We bezorgen het graag, maar afhalen kan ook. Het is altijd in overleg en we spreken samen een geschikte tijd af.