0523 - 297009   |  

Grond, tuin- en puinafval

Afval voor de een, is een schat voor de ander

Bij Valkman helpen we je graag met het verwerken van je tuin- en puinafval. Ben je bezig in je tuin en zit de groene container voor de zoveelste keer vol? Breng het bij ons langs! Hetzelfde geldt voor het puinafval, bij een verbouwing of renovatie. We helpen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven zoals hoveniers!

Daarnaast kun je bij ons grond ophalen. We hebben tuinaarde, potgrond, compost, witzand, gebroken puin en nog veel meer. Hebben we het juiste zand niet liggen, dan kunnen we altijd iets voor je maken. Met een proefje van het zand dat je nodig bent, kunnen we heel veel! Wij bewegen hemel en aarde om jou te helpen.

Grond

  • Witzand
  • Straatzand
  • Zwart grond gezeefd
  • Zwart grond ongezeefd
  • Potgrond

Wij hebben alle soorten grond die je kunt gebruiken voor je tuin. Je kunt het per kuub kunt afhalen.

Bestellen?

Tuinafval

De tuin aan kant gemaakt, of ben je bezig met een grote verbouwing in de tuin en heb je veel puin- en tuinafval? En is de groene container voor de zoveelste keer vol? Breng je tuinafval bij ons! Wij zorgen ervoor dat het op een goede manier wordt vervoerd. Tegen een gereduceerd tarief kun je je tuinafval bij ons brengen. Zowel particulieren als hoveniers kunnen tuinafval bij ons kwijt.

Meer informatie?

Puinafval

Komt er veel puinafval uit je tuin of tijdens een verbouwing in je huis? Wij regelen gemakkelijk en snel containers voor je, zodat jij efficiënt je afval kunt scheiden en het in één keer kunt afvoeren. De container(s) die je bij ons brengt verwerken wij weer op een goede manier!

Container nodig?